Datum objave: 2024-07-02

Međunarodna konferencija povodom 25. godišnjice mreže Q-Service Truck

Skoro 500 gostiju učestvovalo je na Međunarodnoj konferenciji povodom 25. godišnjice mreže Q-Service Truck.

Dva dana ispunjena zabavom i srdačnošću pružila su mnogo pozitivnih utisaka i ogromnu količinu znanja iz industrije. Mreža se pokazala kao neosporni lider okupljajući najbolje stručnjake za popravku kamiona.

Tokom maja 2024. godine, skoro 500 gostiju iz cijele Evrope došlo je u Lodž da proslavi četvrt vijeka postojanja najbolje servisne mreže za kamione. Među gostima su bili predstavnici servisa, dobavljači dijelova i opreme, te menadžeri Inter Cars-a, koji se svakodnevno brinu o razvoju mreže.
"Velika je radost biti ovdje i proslaviti ovu posebnu godišnjicu. Q-Service Truck ima jasno definisane ciljeve i strategiju za njihovo postizanje. Fokusiramo se na međunarodnost i servisiranje flota vozila koja putuju do najudaljenijih krajeva Evrope," rekao je Maciej Oleksowicz, predsjednik Upravnog odbora Inter Cars S.A.

Prvi dan, četvrtak, bio je posvećen integraciji učesnika. Gosti su učestvovali u gradskoj igri u najzanimljivijim dijelovima Lodža, koja je imala za cilj da približi istoriju grada i poveže ljude. Svi su završili igru sa osmijehom, spremni za večeru dobrodošlice u centru EC1, gdje su ih čekale ukusne grickalice, atraktivni nastupi i mnoge druge atrakcije.

Vrhunac događaja bila je Međunarodna konferencija koja se održala u petak ujutro. Tokom tri sata, rukovodstvo mreže govorilo je o planovima za razvoj, dosadašnjim uspjesima i budućim izazovima. Partneri Q-Service Truck-a predstavili su ponude za tržište kamiona i benefite za radionice u mreži.

Q-Service Truck je jedan od ključnih projekata Inter Cars-a, posebno sa stanovišta tržišta kamiona. Cilj je dalje širenje mreže i dostizanje najmanje 500 radionica u CEE regiji, program koji već uspješno funkcioniše u Poljskoj i uskoro će biti implementiran u drugim geografskim tržištima, rekao je Sławomir Rybarczyk, predsjednik Upravnog odbora Q-Service Truck.

Na konferenciji su učestvovali i osnivači mreže, Paweł Ciok i Bolesław Rafałko, koji su podijelili svoja iskustva i izazove sa kojima su se suočavali u razvoju mreže. Poseban gost, Witold Kmieciak, održao je predavanje o sukcesiji u poslovanju.

Sljedeći segment događaja bio je mini-sajam, koji je pružio priliku za bolje upoznavanje s ponudom dobavljača. Radne sastanke u grupama po zemljama obuhvatale su konkretne informacije i odgovore na pitanja gostiju.

Završna tačka događaja bila je svečana gala u hotelu Andels, gdje su gosti uživali u šampanjskoj zabavi, prijateljskim zagrljajima i iskrenim osmjesima.

"Četvrt vijeka. Ovaj broj mora impresionirati. Ponosna sam što učestvujem u ovom projektu i slavim ovaj poseban jubilej sa svim učesnicima. Q-Service Truck je za nas više od posla, to je strast koju dijelimo," zaključila je Sylwia Wysocka, menadžerica za razvoj mreže Q-Service Truck.