Datum objave: 2023-11-17

Milwaukee Big Red kamion u posjeti Inter Carsu

Velika Milwauke promotivna turneja nije mogla proći bez Inter Cars-a!

Big Red Truck Tour 2023 događaj je koji organizuje svjetski poznati brend Milwaukee, predstavljajući najnoviju kolekciju Milwaukee alata i pribora i omogućujući svim posjetiocima da ih testiraju direktno na licu mjesta.

Big  Red kamion je, u sklopu svoje balkanske ture, 9. novembra posjetio i naš logistički centar u Sarajevu. Već na prvi pogled crveni kamion je izgledao impresivno, a u sam kvalitet istog smo se uvjerili prilikom njegovog parkiranja ispred našeg logističkog centra. Kamion je opremljen modernim mobilnim izložbenim i demonstracijskim prostorom te su svi zainteresovani posjetioci imali priliku testirati alate brenda Milwaukee, uključujući i novitete iz serije akumulatorskih uređaja M12, M18 i MX Fuel. Pored toga, imali smo priliku pogledati i najnovije inovacije iz svijeta rasvjete i vanjske energetske opreme.

Događaj je bio izvrsna prilika za sve entuzijaste da se upoznaju sa proizvodima visoke kvalitete, namijenjenih čak i za najzahtjevnije profesionalce, te steknu praktično iskustvo s alatima koji ih zanimaju i postignu najbolje rezultate u svojoj branši.

Za sve Inter Cars partnere smo tog dana pripremili i ekskluzivne popuste na Milwaukee alate, a najlojalnije kupce smo nagradili i vrijednim poklonima!

Slobodno možemo reći da je Big Red kamion zasigurno više od same promocije alata – to je jednostavno iskustvo koje se ne smije propustiti.

Inter Cars BiH je ovlašteni distributer Milwaukee proizvoda za BiH, a sve informacije o Milwaukee alatima i svim ostalim artiklima iz ponude Inter Carsa možete dobiti kontaktiranjem Inter Cars poslovnica, a svoje zahtjeve i upite možete poslati i e-mailom na adresu: [email protected]