Datum objave: 2024-07-09

Motul Tehnički Trening na Bjelašnici: Edukacija, Noviteti i Adrenalinska Zabava

Nedavno je na Bjelašnici održan tehnički trening za kupce Inter Cars-a, u organizaciji renomiranog proizvođača motornih ulja i aditiva, Motul. Na ovom događaju prisustvovalo je preko 20 kupaca i prodajnog osoblja, koji su imali priliku saznati najnovije informacije i trendove u automobilskoj industriji.

Motul tehnički trening na Bjelašnici je bio izuzetno uspješan događaj koji je kombinovao edukaciju i zabavu. Učesnici su stekli vrijedna znanja o najnovijim proizvodima i trendovima, te su ujedno imali priliku uživati u avanturističkoj vožnji kvadovima. Ovakvi događaji ne samo da jačaju partnerstvo između Motula i Inter Cars-a, već i doprinose boljem razumijevanju i primjeni inovacija u automobilskoj industriji.

Trening je obuhvatio nekoliko ključnih tema koje su bile od velikog značaja za sve učesnike:

1. OEM Novosti i Trendovi: Učesnici su imali priliku saznati najnovije informacije o originalnoj opremi proizvođača (OEM), kao i o aktuelnim trendovima u industriji.

2. NGEN - Motulova Prva Održiva Linija: Predstavljen je NGEN, prva održiva linija proizvoda od Motula. Ova linija je dizajnirana s ciljem smanjenja ekološkog otiska, koristeći održive i ekološki prihvatljive materijale.

3. NGEN HYBRID: Pored održive linije, posebna pažnja je posvećena NGEN HYBRID proizvodima, koji su specijalno razvijeni za hibridna vozila.

4. Re-Refinirana Bazna Ulja: Diskusija o re-refiniranim baznim uljima omogućila je učesnicima da bolje razumiju proces reciklaže i ponovne upotrebe ulja, što doprinosi očuvanju okoliša.

5. Novi Motul Proizvodi: Predstavljeni su najnoviji proizvodi iz segmenta motornih ulja i aditiva, uključujući i revolucionarni "All in One Ultra" aditiv, koji se ističe svojom svestranošću i efikasnošću.

Edukacija i Adrenalin

Osim edukativnog dijela, učesnici su imali priliku uživati u adrenalinskoj vožnji kvadovima po prekrasnim pejzažima Bjelašnice. Ovaj dio programa dodatno je doprinio pozitivnom iskustvu učesnika, pružajući im nezaboravan doživljaj.