Datum objave: 2024-07-09

Nastavak uspješne saradnje sa kompanijom ELRING

Održani tehnički treninzi za servisere i prodajno osoblje u Inter  Cars poslovnicama!

Od 1. do 4. jula, održan je izuzetno uspješan Elring tehnički trening u četiri Inter Cars poslovnice: Sarajevo, Banja Luka, Brčko i Bijeljina. Ovaj trening je okupio naše cijenjene partnere iz svijeta putničkog i teretnog segmenta, s ciljem boljeg razumijevanja proizvoda i inovacija koje nudi kompanija Elring.

Edukacije je vodio Florian Kiziak, inače dugogodišnji tehnički trener u navedenoj kompaniji, čija stručnost i iskustvo u oblasti zaptivnih materijala su nadmašili očekivanja prisutnih. Tematski fokus treninga bio je na historiji i asortimanu kompanije Elring, kao i na najnovijim tehnološkim inovacijama u svijetu dihtunga, semeringa, vijaka i ostalih zaptivnih materijala.Naši partneri su imali priliku da se upoznaju sa širokim spektrom proizvoda kompanije Elring, kao i da saznaju sve o njihovoj primjeni i tehničkim specifikacijama. Kroz veoma interesantne praktične demonstracije, trening je pokazao prednosti Elring proizvoda, ističući važnost njihove primjene u svakodnevnim i industrijskim aplikacijama.

Ovaj trening je bio ključan za bolje razumijevanje najnovijih tehničkih rješenja u oblasti zaptivnih materijala, te vjerujemo da je dodatno obogatio znanje svih prisutnih.

Inter Cars nastavlja i dalje aktivno raditi na usavršavanju svojih partnera i uposlenika te im pruža mogućnosti različitih edukacija i treninga koji će im biti od velike koristi.