Datum objave: 2023-11-17

Otvorena nova Inter Cars poslovnica: Posjetite nas u Cazinu!

Nastavak širenja prodajne mreže na području Bosne i Hercegovine

Inter Cars kao jedna od vodećih evropskih firmi u polju distribucije rezervnih dijelova nastavlja širenje prodajne mreže u Bosni i Hercegovini. Kako bi svojim partnerima obezbijedili još bolje uslove saradnje i efikasniju logistiku, Inter Cars konstantno radi na unapređenju svih sistema, ali i pozicionira se što bliže svojim novim i postojećim poslovnim partnerima.

Shodno tome, otvoren je naš novi prodajni objekat u Cazinu koji će robom svakodnevno snadbijevati partnere iz ovog grada, ali i Velike Kladuše i Bužima. Uz već postojeću poslovnicu u Bihaću, Inter Cars je na ovaj način dodatno pojačao svoju poziciju u ovom dijelu naše zemlje.

Objekat u Cazinu je prvi objekat u BiH koji je izgrađen po strogim zahtjevima Inter Cars grupacije. Kao takav predstavlja prvi objekat koji je po mjeri rađen za Inter Cars. Kvadratura skladišnog prostora koje se prostire na tri sprata je 550m2 dok se kancelarije nalaze na dva sprata i zauzimaju ukupno 150m2.

U našoj novoj poslovnici u Cazinu se može pronaći gotovo 18 hiljada različitih artikala, a ukupna količina istih na lageru je veća od 37 hiljada. Vrijednost navedene robe iznosi skoro 800.000 KM. Obzirom na širinu asortimana Inter Cars u ovoj regiji predstavlja distributera autodijelova koji svojim kapacitetom pokriva većinu voznog parka i nezaobilazno mjesto za kupovinu svakog dijela namijenjenog putničkom ili teretnom vozilu. Trenutno, poslovnica u Cazinu zapošljava ukupno 12 osoba te je u budućnosti planirano i povećanje broja uposlenih radnika.

Pored rezervnih dijelova, u našem asortimanu možete pronaći akumulatore različitih brendova, ulja, gume, alate i servisnu opremu, moto opremu i još mnogo toga. Gotovo da ne postoji dio za vašu radionicu ili automobil koji ne možete pronaći u asortimanu Inter Cars kompanije.

Naš novi objekat u Cazinu se nalazi na adresi Ćoralići bb te je otvoren svakim radnim danom od 08:00 do 18:00 sati. Također, subotom radimo u peridu od 08:00 do 15:00 sati. Za svoje partnere Inter Cars iz ove poslovnice ima obezbjeđenu svakodnevnu dostavu robe.

Kako bi dobili više informacija i uvjerili se u visoki kvalitet koji pruža Inter Cars na globalnom nivou, pozivamo vas da posjetite naš novi objekat u Cazinu.

Kontakt podaci poslovnice Cazin:

  • Putnički program: 037 305 445
  • Teretni program: 037 305 446
  • Blagajna: 037 305 447

E-mail: [email protected]

Google lokacija poslovnice:  Google Mape

Imate servis ili radionicu putničkih ili teretnih vozila? Trebate dijelove za motocikle? Tražite gume i ulje za vaša teretna ili punička vozila? Zatražite ponudu ili se javite u najbližu poslovnicu po svoje pristupne podatke i započnite saradnju sa Inter Carsom.