Datum objave: 2024-07-03

Više od 300 gostiju uživalo u nezaboravnom svečanom otvaranju nove Inter Cars poslovnice u Sarajevu

Fantastičan događaj na kojem smo obilježili još jedan novi početak i širenje prodajne mreže na teritoriji Bosne i Hercegovine

Svečano je otvorena još jedna Inter Cars poslovnica u Bosni i Hercegovini. Ovaj put na Stupu, u Sarajevu. Mreža poslovnica u našoj zemlji se u proteklom periodu intenzivno širi, a rezultati poslovanja imaju itekako pozitivan trend.

Kako bi sve to obilježili na pravi način pozvali smo partnere iz Sarajeva na zvaničnu proslavu otvaranja poslovnice na Stupu. Događaju je prisustvovalo više od 300 gostiju koji su uz sjajnog Ramiza Selaka i njegov bend uživali do kasnih večernjih sati.

Pored fenomenalne muzike, gosti su uživali u velikom izboru hrane i pića, ali su imali priliku vidjeti i najnovijeg Porsche-a 911 Turbo S. Oni željni animacije i igre su se takmičili u stonom fudbalu i pikadu.

Svjetlosni efekti su tokom čitave noći obasjavali skladište autodijelova, a veliki vatromet je upotpunio cijeli događaj. Kako bi se na pravi način zahvalili svojim partnerima, zajedno sa dobavljačima smo nagradili najsretnije dobitnike vrijednim nagradama.

Najsretniji kupci su osvojili putovanje u MANN-HUMMEL fabriku u Njemačkoj, kolica sa alatom i pneumatski pištolj.

Inače, u ponudi poslovnice na Stupu možete pronaći više od 16 hiljada artikala putničkog segmenta, a vrijednost lagera iznosi više od 600 hiljada KM. Skladište se prostire na oko 400 m2 te kao takvo ispunjava visoke standarde Inter Cars grupacije. Također, u asortimanu poslovnice se nalazi više od 320 različitih proizvođača koji svojim standardima ispunjavaju sve norme najstrožije kvalitete izrade dijelova. U Inter Carsu na Stupu trenutno je zaposleno 10 radnika.