Datum objave: 2024-01-24

Inter Cars proširio prodajnu mrežu u Sarajevu: Otvorena nova poslovnica na Stupu!

Uvjerite se u veliki izbor različitih dijelova za sve vrste vozila na jednom mjestu

Inter Cars u Bosni i Hercegovini intenzivno radi na poboljšanju usluge i brzine isporuke dijelova za putnička i teretna vozila. Kako bi na što bolji način zadovoljili potrebe tržišta naša kompanija je prije nekoliko dana otvorila svoju ukupno 13. poslovnicu u Bosni i Hercegovini. Trenutno najmlađa Inter Cars poslovnica se nalazi na Stupu i sa zadovoljstvom nastavlja saradnju sa postojećim partnerima iz Sarajeva, ali i svakodnevno vrata otvara novim klijentima.

U ponudi ove poslovnice možete pronaći više od 16 hiljada artikala putničkog segmenta, a vrijednost lagera iznosi više od 600 hiljada KM. Skladište se prostire na oko 400 m2 te kao takvo ispunjava visoke standarde Inter Cars grupacije. Također, u asortimanu poslovnice na Stupu se nalazi više od 320 različitih proizvođača koji svojim standardima ispunjavaju sve norme najstrožije kvalitete izrade dijelova. U Inter Carsu na Stupu trenutno je zaposleno 10 radnika.

Pored rezervnih dijelova, u našem asortimanu možete pronaći akumulatore različitih brendova, ulja, gume, alate i servisnu opremu, moto opremu i još mnogo toga. Gotovo da ne postoji dio za vašu radionicu ili automobil koji ne možete pronaći u unutar ponude Inter Carsa u Bosni i Hercegovini.

Naš novi objekat na Stupu se nalazi na adresi Pijačna 14D te je otvoren svakim radnim danom od 08:00 do 18:00 sati. Također, poslovnica radi i subotom u periodu od 08:00 do 15:00 sati.

Za svoje partnere Inter Cars iz ove poslovnice ima obezbjeđenu svakodnevnu dostavu robe.

Kako bi dobili više informacija i uvjerili se u visoki kvalitet koji pruža Inter Cars na globalnom nivou, pozivamo vas da posjetite naš novi objekat na Stupu.

Kontakt podaci poslovnice Stup:

Google lokacija poslovnice: https://maps.app.goo.gl/Dzb3kGjR5bbvqXZ28

Imate servis ili radionicu putničkih ili teretnih vozila? Trebate dijelove za motocikle? Tražite gume i ulje za vaša teretna ili punička vozila? Zatražite ponudu ili se javite u najbližu poslovnicu po svoje pristupne podatke i započnite saradnju sa Inter Carsom.