Datum objave: 2024-01-22

Novo u Inter Cars-u: REVLINE, linija najsavremenijih automobilskih ulja

Revline, ugledan brend najsavremenijih ulja za vozila, član je FLUKAR grupacije i ponosno potiče iz Poljske, sada i u Inter Cars-u!

Najkvalitetniji aditivi, višestruki kontrolni proces sirovina i gotovih proizvoda pružaju garanciju pouzdanosti. Proizvodi su odobreni i ispunjavaju zahtjeve najvažnijih OEM-ova (Originalnih Proizvođača Opreme), uključujući Volkswagen, Mercedes, MAN. Važno je napomenuti da je među najpopularnijim proizvodima na evropskom tržištu nisko pepelno sintetičko ulje Revline Ultra Force C3 5W30. Ulje je namijenjeno upotrebi u motorima putničkih automobila i lakih komercijalnih vozila, u modernim benzinskim motorima opremljenim katalizatorom i dizel motorima sa i bez turbo punjača, sa DPF ili TWC filterima. Proizvod ispunjava zahtjeve Volkswagen 504 00/507 00, ali se može koristiti i u motorima koji ispunjavaju starije VW specifikacije.


REVLINE pruža najsavremenija ulja za automobile, kamione i poljoprivredna vozila. Aditivi visokog kvaliteta i strogi kontrolni procesi sirovina garantuju pouzdanost proizvoda. Proizvodi su odobreni od strane vodećih OEM-ova poput Volkswagen-a, Mercedes-a i MAN-a.


Najtraženiji proizvod na evropskom tržištu je nisko pepelno sintetičko ulje Revline Ultra Force C3 5W30, prikladno za moderne benzinske i dizel motore s katalizatorima, turbo punjačima, DPF ili TWC filterima. Ovo ulje zadovoljava zahtjeve Volkswagen 504 00/507 00, te može biti korišteno i u motorima koji ispunjavaju starije VW specifikacije.


Revline nudi i ulja za hibridne motore (Revline Ultra Force C5 0W20 i 5W20), ulja za motocikle (Revline Ultra Moto 2T i 4T) te široku paletu maziva za kamione, autobuse, građevinske i poljoprivredne strojeve.


Revline Racing Team nije samo reklama, već i certifikat kvalitete. Osvajanjem titule prvaka u Poljskom brdskom prvenstvu, tim potvrđuje iznimnu kvalitetu ulja. Akreditirana laboratorija prati fizičke i hemijske parametre tokom proizvodnje, osiguravajući najvišu kvalitetu. Moderna oprema i iskusno osoblje omogućava razvoj proizvoda prilagođenih zahtjevima kupca.


Revline proizvodi su dostupni u 28 zemalja širom Evrope, Afrike i Azije, te zadovoljavaju standarde API, ACEA, ILSAC, RAR i EAC.


Sposobnost sjedinjavanja s drugim uljima omogućuje Revline uljima da se koriste kao dodatak postojećem sistemu podmazivanja bez utjecaja na karakteristike konačne supstance. Cijeli proizvodni proces Revline ulja usklađen je s ISO 9001 standardom kvalitete, dok REACH regulativa štiti od neželjenih utjecaja hemikalija na zdravlje i okoliš. MSDS dokumenti su dostupni za sva tržišta u Evropi, pružajući informacije o opasnostima i fizikalno-hemijskim podacima na lokalnom jeziku.


Za više informacija i cjelokupni asortiman artikala posjetite: www.revline.pl.