Datum objave: 2024-02-12

TEXTAR Premium kočione pločice - maksimalna sigurnost, performanse i udobnost

Textar kočione pločice su precizno konstruisane kako bi ponudile maksimalnu sigurnost, performanse i udobnost. Svoje proizvode razvijamo, proizvodimo i testiramo unutar kompanije. Na taj način osiguravamo da svaki proizvod zadovoljava najviše standarde kvalitete.

U modernim vozilima, posebno električnim, tiho kočenje važan je segment udobnosti. Textar ima predani tim za ‘Noise Vibration Harshness’, koji radi s posebno razvijenim analitičkim i simulacijskim alatima u neumoljivoj potrazi za vrhunskom udobnošću kočenja.

Odgovarajući asortiman indikatora istrošenosti nadopunjuje asortiman Textara i, kao i svi ostali proizvodi Textara, zadovoljava zahtjeve za vrhunskom kvalitetom.

PREKO 1.600 REFERENCI KOČIONIH PLOČICA

PREKO 316 REFERENCI INDIKATORA POTROŠENOSTI


TESTIRANJE I JOŠ TESTIRANJA 
UŽIVAJ U TIŠINI.

Q+ PODMETAČ ZA PRIGUŠENJE

Textar Q+ prigušna podloška bitan je faktor u pružanju optimalne udobnosti kočenja. Sprječava izravan kontakt između kočionog klipa i potporne ploče tokom kočenja – djelujući na smanjenje vibracija i visokofrekventne buke koja može nastati prilikom kočenja.

Kao rezultat iscrpnog programa razvoja i testiranja, Textar Q+ podloška ima jedinstveni tekstilni sastav i dizajnirana je da nudi izvanredna svojstva prigušivanja i odvajanja, pružajući znatno poboljšanu udobnost kočenja. Uz visokokvalitetne reljefne oznake, podloške su odmah prepoznatljive, s umirujućim vrhunskim izgledom i dojmom.

Prednosti Q+:

* Buka i vibracije smanjene su na minimum

* Vrhunska udobnost kočenja

* Razvijen i testiran za O.E.

* Izuzetno lijep izgled

Textar Q+ podloške razvijene su za pružanje optimalnih performansi kočenja u kombinaciji s visokokvalitetnim kočionim diskovima i kočionim pločicama.


SAVRŠENI PARTNERI U SMANJENJU BUKE.

TEXTAR KOČIONE PLOČICE I KOČIONI DISKOVI

Zajedno s Textar vrhunskim kočionim pločicama opremljenim Q+ prigušnim pločicama, Textar kočioni diskovi nude optimalnu učinkovitost kočenja i udobnost. Odlučujuća prednost za moderno iskustvo vožnje, posebno električnih vozila.

Najvažnije prednosti:

* Optimalan učinak kočenja

* Minimalna buka pri kočenju.