BOSCH

Bosch Grupa je vodeći globalni dobavljač tehnologije i usluga.

Bosch radi inovacije u području automobilske i industrijske tehnologije, proizvoda široke potrošnje, te građevinskih tehnologija. Bosch Grupa sastoji se od firme Robert Bosch GmbH i više od 300 podružnica i regionalnih kompanija u više od 60 zemalja.

Našim klijentima širom svijeta nudimo cjelokupan asortiman opreme za dijagnostiku i radionice, kao i opsežan asortiman rezervnih dijelova za privatna i službena vozila – od novih i zamjenskih dijelova do rješenja za popravke.

Vožnja na cesti dio je života koji mora biti zaštićen sigurnim sistemom. Sistem koji upravlja svakim dijelom procesa kočenja – od papučice do upravljača. Sigurni puni sistem kočenja visoke kvalitete naša je misao vodilja, a Bosch osigurava dijelove, dijagnostiku i usluge radionice upravo za takve sisteme.

Boschev asortiman kočnica broji više od 40 000 različitih proizvoda širom svijeta. Bilo da se radi o trošnim dijelovima, hidrauličkim proizvodima ili dijelovima elektroničkih kočionih sistema, Bosch podupire radionice širokim izborom proizvoda . S više od 10 000 različitih disk pločica, Boscheve disk pločice i kočioni diskovi čine više od 97 % europskog tržišta. Time je radionicama omogućen učinkovit i konkurentan rad na kočionim sustavima mnogih različitih vozila.

Stalno razvijamo novitete i uvodimo ih u asortiman proizvoda:

  • Osnovna oprema: glavna linija proizvoda koja se sastoji od disk pločica, kočionih diskova, kočionih kompleta
  • Oprema za prijenos: cijevi, kabeli, tekućine i maziva
  • Oprema za pokretanje: glavni cilindri, pojačala i regulatori
  • Modulacija: Sustavi aktivne sigurnosti: ABS, TCS i ESP®
Bosch nudi na izbor više od 500 filtera za kabine čime pokriva 95 % vozila u upotrebi na tržištu Europske unije. Filteri se odlikuju visokokvalitetnim materijalima, stručnom izradom i vrhunskom obradom.

Cilj nam je ponuditi odgovarajući filter za svačije potrebe i svačiji džep zahvaljujući tehnologijama:

  • Bosch FILTER+ ima protualergijske i protubakterijske sastojke. Njime se postiže besprijekorna kakvoća zraka u automobilu.
  • Boschevi filtri za kabine s aktivnim ugljenom pravi su odabir ako želite primjetno čišći i ugodniji zrak u automobilu.
  • Boschevi standardni filtri za kabine nude čist zrak u automobilu.

WEB STRANICA