CASTROL

Kada razmišljamo o kupovini ulja za automobil, jedan od prvih brendove kojeg se sjetimo je sigurno Castrol.  Castorl je jedan od vodečih proizvođaća i distributera ulja na svjetskim tržištima, a ssamo sjedište je u Velikoj Britaniji, u Londonu. Castrol proizvodi i različite lubrikanate i tekućine koje se koriste u svim vrstama vozila. Osim za klasična vozila, njihovi proizvodi se koriste i za brodove, motore i teške industrijskie strojeve.

Castrol od svog početka ima jasnu svrhu. Nakon više od 120 godina, tradicija inovacija koje predviđaju i zadovoljavaju potrebe klijenata još uvijek oblikuje način na koji posluju i danas. Castrol se trudi shvatiti izazove s kojima se suočavaju njegovi klijenti i partneri kako bi pronašli još bolja rješenja. Njihov pionirski pristup nije drugačiji niti kad se radi o poticanju održivosti i prijelazu na niže emisije ugljikabez obzira na to poboljšava li to Castrol proizvode kako bi smanjili emisije i poboljšali učinkovitost i pouzdanost za nove tehnologije koje nalazimo u električnim i hibridnim vozilima, vjetroturbinama ili robotima na proizvodnim linijama.

Ritam promjena se ubrzava. To je razlog zašto  se način njihova poslovanja mijenja. U Castrolu se ponose vrhunskim znanjem i stručnošću i znaju da se i dalje razvijati i poboljšavati. Svoje digitalne kapacitete preobražavaju kako bis održali vodeće znanje i stručnost u svom sektoru te klijentima i partnerima pomogli postići bolja rješenja.

Razvijajući Castrolov duh inovacije i kreativnosti, nastavljaju sarađivati sa partnerima kako bi još više produbili svoju stručnost i poboljšali svoju ponudu te tako pomogli klijentima da budu spremni na buduće izazove.

Samo imeCastroldolazi od samih poćetaka kompanije kada je osnivač kompanije u svoju mješavinu ulja dodo i ricinusovo ulje, čiji je engleski naziv 'castor oil'. Naime, pokazalo se da upravo ovaj dodatak u klasično ulje za vozilo omogućuje odličan rad na visokim temperaturama.  

Više o castrol ulju provjerite na njihovoj oficijelnoj stranici - DOBRODOŠLI U CASTROL