MEYLE

Kompanija Meyle konstruira, proizvodi i nudi zamjenske dijelove premium kvalitete za nezavisno aftermarket tržište.

meyle logo driver.png
Proizvodne linije proizvođača Meyle su MEYLE-ORIGINAL, MEYLE-PD and MEYLE-HD.

Paleta proizvoda sadrži nekih 24, 000 artikala dostupnih kupcima na 120 tržišta širom svijeta. Kompanija i njena mreža povezanih kompanija zapošljavaju oko 1000 ljudi na raznim lokacijama širom svijeta, od čega 450 u logističkom centru i sjedištu kompanije, smještenom u Hamburgu, u Njemačkoj.

Kontinuirani uspjeh kompanije temelji se na trajnoj predanosti i težnji za savršenstvom. Od pokretanja proizvodne linije MEYLE-HD, inženjeri kompanije su razvili više od 1000 tehničkih dijelova superiornijih u odnosu na OE ekvivalente te opskrbljivanje za nekoliko hiljada različitih modela vozila.

Dizajnirani kako bi pružili izuzetnu čvrstoću i trajnost MEYLE-HD dijelovi čak nadživljavaju OE dijelove. Tehnički rafinirani Meyle dijelovi izuzetne kvalitete i trajnosti dolaze s garancijom od četiri godine.

MEYLE je ISKUSTVO.

MEYLE i MEYLE-HD zaštitni su znakovi kompanije Wulf Gaertner Autoparts AG. Sa više od 55 godina iskustva u razvoju, proizvodnji i prodaji visokokvalitetnih rezervnih dijelova, ova kompanija je pouzdan partner auto servisa na slobodnom tržištu. Oni odvajaju vrijeme koje proizvođačima vozila često nedostaje i poboljšavaju originalne dijelove. Pritom se oslanjaju na dokazane tehnologije, optimizuju potrošne dijelove i na taj način znatno produžavaju vijek trajanja.

MEYLE je ZNANJE.

MEYLE stručnjaci – inženjeri i auto-tehničari – blisko sarađuju u tehničkom timu. Zajedno analiziraju originalne dijelove, otkrivaju slabe tačke i ciljano dalje razvijaju dijelove. Kroz kontinuiranu razmjenu informacija i iskustava sa specijalizovanim radionicama i renomiranim istraživačkim institutima, zaposleni uvijek rapolažu najnovijim znanjem tehnologije. To znanje je direktno ugrađeno u razvoj MEYLE dijelova.

MEYLE je INOVACIJA.

MEYLE stručnjaci naročito analiziraju dijelove koji se često kvare ili troše već i unutar garantnog roka proizvođača vozila. Zajedno sa stručnjacima u vlastitoj proizvodnoj radionici i zajedno sa partnerima, MEYLE tim razvija poboljšane dijelove čije karakteristike znatno nadmašuju originalne dijelove. To su MEYLE-HD dijelovi sa četiri godine garancije. Zahvaljujući inovativnim rješenjima stručnjaka, trenutno u programu ima više od 700 vrlo dugotrajnih MEYLE-HD dijelova.

MEYLE je USLUGA.

  • Visoka dostupnost više od 17.500 proizvoda za putnička i teretna vozila, kao i kombije
  • Brza isporuka
  • Povezanost sa TecDoc
  • Brojne informacije o proizvodima, instrukcije za instalaciju, leci i ostale tehničke informacije o svim rezervnim dijelovima
  • i mnoge druge prednosti.
MEYLE WEB STRANICA