PURRO FILTRACIJA

PURRO filteri su sinonim za kvalitet, potvrđen višestrukim laboratorijskim ispitivanjima. Konstantna briga o ispunjavanju vrhunskih standarda garancija je da naši proizvodi pružaju pouzdanu zaštitu i zadovoljavaju norme i najzahtjevnijih kupaca.

PURRO filteri se proizvode u pažljivo odabranim evropskim fabrikama, ispunjavajući stroge standarde proizvodne tehnologije i koristeći napredne tehnologije. Visok kvalitet naših proizvoda proizlazi iz upotrebe automatiziranih proizvodnih tehnika, poboljšanih inovacijama koje poboljšavaju proizvodni proces.

Prije puštanja u promet, svi PURRO filteri se testiraju  na najsavremenijim laboratorijskim uređajima i mašinama. Stručnjaci Sektora za upravljanje kvalitetom kontrolišu da li PURRO proizvod ispunjava sve najviše norme i standarde koji su na snazi ​​na tržištu autodijelova i kupcima pružaju pouzdanost i sigurnost upotrebe.

Kako bi se garantovao trajni nivo kvaliteta, vrše se provjere isporučenih proizvoda i kvaliteta njihove izrade i materijala koji se koriste za izradu. Pojedinačno označavanje proizvoda i serija omogućava kontrolu cijelog procesa. Dodatno, trajno označavanje f elemenata onemogućava krivotvorenje proizvoda, a garantuje originalnost PURRO proizvoda.

Fabrike koje proizvode PURRO filtere ispunjavaju stroge norme ISO 14001:2015 i IATF 16949. Isti standardi kvaliteta vrijede za sve PURRO proizvode u svakoj fazi njihove proizvodnje. Brojna ispitivanja potvrđuju usklađenost sa industrijskim standardima, uključujući: ISO 4548-1 – karakteristike diferencijalnog pritiska/protoka,

  • ISO 4548-1 – karakteristike diferencijalnog pritiska/protoka,
  • ISO 4548-2 – karakteristike bajpas ventila elementa,
  • ISO 4548-3 – otpornost na visok diferencijalni pritisaki na povišenu temperaturu,
  • ISO 4548-4 – početna efikasnost zadržavanja čestica, životni vijek i kumulativno efikasnost Purro filtera,
  • ISO 4548-5 i ISO 4548-6 – test za simulaciju hladnog starta i ispitivanje izdržljivosti hidrauličkog impulsa i statičkog tlaka pucanja.
PURRO filteri osiguravaju putovanje u udobnim uvjetima. Briga o zdravlju i sigurnosti putnika je naš prioritet. Zahvaljujući PURRO-u, unutrašnjost svakog automobila bit će zona bez prljavštine, bakterija i buđi.

PURRO WEB STRANICA