REINHOCH

Kvalitet novih komponenata važan je za sigurnost. Ključ odabira provjerenih i sigurnih komponenata ovjesa je osigurati da proizvođač ispunjava zahtjeve kvalitete, poput europskih ISO standarda ili smjernica za certificiranje IATF 16949 za automobilsku industriju. Primjer marke koja ispunjava ove zahtjeve je REINHOCH, čiji su proizvodi dostupni u Europi putem lanca Inter Cars poslovnica u Bosni i Hercegovini, ali i drugim evropskim državama.

Sveobuhvatna ponuda ovjesa i upravljačkih dijelova REINHOCH-a, uključujući: lafete, kugle, karike stabilizatora, metalno-gumene elemente, nosače motora i mjenjača ili poprečne spone upravljača, pokriva preko 95% europskog automobilskog tržišta i atraktivna je alternativa originalnim proizvodima. REINHOCH proizvodi su lako dostupni, što olakšava profesionalnu popravku svih popularnih modela automobila.

Pored toga, inženjeri odgovorni za implementaciju novih proizvoda neprestano prate razvoj tržišta i servisnu potražnju. Samo u jednoj godini, asortiman proizvoda kompanije REINHOCH proširen je za više od 400 novih elemenata.

Posjetite Reinhochovu web stranicu

REINHOCH-ovi proizvodi izlažu se strogim laboratorijskim testovima kako bi se osigurao ispravan sastav sirovina, visoke performanse, trajnost i mogućnost ponovnog korištenja proizvoda.

Kvalitet koji se može ponoviti uglavnom je rezultat proizvodnje u pažljivo odabranim, potpuno automatiziranim i robotiziranim fabrikama, koje proizvode artikle i za OEM tržište. To osigurava da se autoservisima prodaju samo testirani dijelovi. Visok kvalitet REINHOCH-ovih proizvoda potvrđuje certifikat koji je izdao Evropski automobilski institut.

Dodatne značajke REINHOCHproizvoda su lasersko označavanje dijelova i hologramski pečat na ambalaži. Na ovaj način kupac može biti siguran da proizvod prije nije bio otvoren i da paket sadrži originalni, visokokvalitetni dio.

Kada birate dijelove, birajte pametno.REINHOCH garantuje udobnost i miru svakodnevnoj upotrebi vašeg automobila.

REINHOCH-ovi proizvodi dostupni su u prodajnom lancu Inter Cars.

Ne zaboravite na balansiranje/poravnanje točkova!

Gotovo svako ometanje ovjesa automobila zahtijeva poravnanje točkova. Namještanje točkova pod pravim uglom neophodno je za sigurnu i udobnu vožnju. Kada provjeravate ovjes, ne zaboravite provjeriti i točkove.