Varta akumulatori

Moderna vozila od Vašeg akumulatora zahtjevaju maksimum energije. VARTA® akumulatori napajaju “srce” Vašeg vozila, bilo da je u pitanju start-stop sustav, konvencionalni automobil, motocikl, komercijalno vozilo, kamion ili vozilo za slobodno vrijeme i sport. VARTA® akumulator je uvijek najbolje rješenje!

logo-varta-automative.png
Gdje god vas odvede vaše putovanje, VARTA akumulatori daju svu potrebnu snagu kako bi vas odveli tamo. Bilo da vozite vaše prvo vozilo, ili da ste vlasnik vozila sa Start-Stop funkcijom, ili da vozite vrhunski opremljeno vozilo sa visokim potrebama za energijom, VARTA Black, Blue i Silver Trio Dynamic akumulatori nude snagu koju trebate.

Danas, ćete pronaći naše proizvode u milionima automobila, motornih čamaca, motocikala i kampera. Naši inženjeri ulažu stručnost i preciznost u svaki pojedinačni VARTA akumulator. VARTA akumulatori pružaju duži životni vijek, manje korozije i niži trošak eksploatacije, kvalitetu koju ćete pronaći u svim našim proizvodima iz našeg naprednog Start-Stop automobilskog asortimana do naših profesionalnih proizvoda za motorne čamce. Kada birate marku VARTA, tada tražite pouzdanu i preciznu tehnologiju koja pruža proizvođačku kvalitetu koja je najbolja u klasi.

Inovacija sa svrhom – VARTA akumulatori su pokretačka snaga iza inovacija koje štede gorivo kao što su Start-Stop motori. Proizvedene sa do 20 posto manje emisija, oni će poudano ponovno pokrenuti motor vašeg vozila opet i iznova, i učinkovito smanjiti vašu potrošnju goriva.

Prestižno iskustvo – Odvezite svoje vozilo do radione koja surađuje s tvrtkom VARTA® kako biste iskusili savršenu uslugu zamjene.

Snažna historija – Historija marke VARTA seže više od 130 godina unatrag. Akumulatore VARTA tvornički ugrađuju najveći proizvođači automobila, a povjerenje im ukazuju vozači širom svijeta.

Robna marka vodećeg imena na svjetskom tržištu: Clarios

Iza VARTA® akumulatora stoji Clarios, svjetski lider u naprednim rešenjima za pohranjivanje energije. Mi stupamo u partnerstva sa našim klijentima da bi dostigli zahtjeve tržišta za pametnim primjenama, na globalnoj skali. Naših 16000 zaposlenih razvijaju, proizvode i distribuiraju portfolio razvijanih akumulatorskih tehnologija za skoro svaku vrstu vozila. Tehnologije koje pružaju posebne održive performanse sljedeće generacije i pružaju pouzdanost i bezbjednost, kao i udobnost u svakodnevnom životu. Mi dodajemo vrijednost svakoj karici u lancu opskrbe, pomažući tako zajednicama kojima služimo, kao i planeti koju svi dijelimo.

VARTA® Silver Dynamic – najbolji za klasične performanse i za velike energetske potrebe.

Silver Dynamic

Za izuzetnu snagu i vrhunske performanse, VARTA®Silver Dynamic proizvodna linija nudi prvorazrednu snagu pokretanja koja skupa s PowerFrame®tehnologijom rešetke beskompromisno udovoljava najkompleksnijim zahtjevima automobila bez funkcije start-stop. Više o akumulatorima Silver Dynamic

VARTA® Blue Dynamic EFB — start-stop proizvod početne razine sa superiornim performansama.

Blue Dynamic EFB

VARTA®Blue dynamic EFB asortiman prikladan je za automobile s dosta opreme. Ovi akumulatori imaju PowerFrame®tehnologiju rešetke za veliku pokretačku snagu i EFB tehnologiju za dvostruku izdržljivost u odnosu na konvencionalne akumulatore. Naša je preporuka da odaberete AGM akumulator. Više o akumulatorima Blue Dynamic EFB

VARTA® Blue Dynamic – pouzdane performanse za srednje energetske potrebe.

Blue Dynamic

Za potpunu pouzdanost i bezbrižnost, VARTA®Blue Dynamic linija nudi PowerFrame®tehnologijurešetke za izuzetnu snagu pokretanja koja drži korak s Vašim pretrpanim dnevnim rasporedom. Pruža dosljedno visoke performanse na duže vremenske periode. Više o akumulatorima Blue Dynamic

VARTA® Black Dynamic – najbolje performanse za automobile proizvedene prije 2000.

Black Dynamic

Za najbolje standardne akumulatore na koje se trajno možete osloniti, VARTA®Black Dynamic linija proizvoda je pouzdan izbor za Vas i Vaše vozilo. Black Dynamic koristi tehnologiju Labyrinth Lid za akumulatore kojima nije potrebno održavanje kao i za dodatnu sigurnost. Tehnologija rešetke PowerFrame®jamči dugotrajnosti pouzdanu snagu pokretanja pri niskim temperaturama. Više o akumulatorima Black Dynamic

Izazovi tržišta koje se mijenja.

U narednih nekoliko godina oko 90% novoproizvedenih automobila imat će ugrađenu start-stop tehnologiju, što će smanjiti potrošnju goriva i emisiju štetnih plinova gašenjem motora koji rade u mjestu. Međutim, podrška start-stop tehnologiji samo je jedan od zadataka koji akumulatori trebaju ispuniti. Kako su automobili opremljeni sa sve više stvari koje zahtijevaju električnu energiju - kao što su navigacija, DVD, razni zasloni, sučelja za pametne telefone, potreban je snažan izvor energije koji će sve to napajati. To je zadatak koji klasični akumulatori jednostavno nisu u stanju ispuniti.

VARTA je spremna za start-stop - od 2002. godine

Kada smo pokrenuli serijsku proizvodnju AGM akumulatora u 2002. godini, nismo samo željeli ispuniti zahtjeve proizvođača automobila. Željeli smo napraviti akumulator koji će biti toliko snažan da postane mjerilo u start-stop segmentu. Rezultat: naš VARTA® Silver Dynamic AGM. Kako bismo garantovali najvišu razinu kvalitete, osmislili smo više od 100 procesa, parametara proizvoda i promjenjivih vrijednosti koje se provjeravaju i nadziru tokom proizvodnje AGM akumulatora. Time smo postali opskrbljivači akumulatorima broj 1 u automobilskoj industriji. Za automobile s velikim energetskim potrebama kao i za osnovne start-stop sisteme preporučujemo naš VARTA® Blue Dynamic EFB.