Sistemi kočenja

ATE-TEVES

ATE je dio Continental AG grupacije.

Web-stranica

FAG

Već više od 120 godina ime FAG sinonim je za visokokvalitetne ležajeve točkova.

Web-stranica

febi BILSTEIN

Ferdinand Bilstein je jedan od vodećih svjetskih dobavljača i proizvođača dijelova za popravak komercijalnih vozila i putničkih automobila. Firma proizvodi zamjenske dijelove za komercijalna vozila, poluprikolice i autobuse od 1951. godine. Zahvaljujući širokom portfoliju proizvoda, Ferdinand Bilstein-ova divizija za komercijalna vozila može ponuditi rješenja po mjeri za svakog kupca. 

Web-stranica

KNECHT

Knecht je brend dobro poznate firme MAHLE i nudi program filtera.

Web-stranica

KNORR-BREMSE

Knorr-Bremse je vodeći svjetski proizvođač kočionih i upravljačkih sistema za teretna vozila i opskrbljuje sve vodeće svjetske proizvođače komercijalnih vozila.

Web-stranica

LAUBER

Lauber Ltd je bila jedna od prvih kompanija koja se počela baviti reparacijom dijelova za automobile u Poljskoj ali i u Centralnoj Evropi, od 1994. godine.

Web-stranica

LUK

LuK predstavlja dio svjetske grupacije pod imenom Schaeffler Group, jedne od vodećih na tržištu rezervnih dijelova za automobile.

Web-stranica

MEYLE

Kompanija Meyle konstruira, proizvodi i nudi zamjenske dijelove premium kvalitete za nezavisno aftermarket tržište.

Web-stranica

NTN SNR

SNR projektuje, proizvodi i prodaje ležajeve od 1916. godine, uglavnom za automobilsku i avio industriju.

Web-stranica

PIERBURG

Pierburg je  jedan od najboljih partnera proivođača u automobilskoj industriji, a razvijao se uporedo sa samim automobilima.

Web-stranica

SBP

SBP proizvodi su dizajnirani za vašu sigurnost, zbog čega su glavne karakteristike proizvoda pouzdanost i izdržljivost. Ovo je postignuto upotrebom vrhunskih sirovina i njihove obrade u skladu sa vrhunskim standardima.

Web-stranicaPDF katalog

WABCO

WABCO je američki dobavljač sistema za elektroničko kočenje, stabilnost, ovjes i prijenos automatizacije za teretna vozila

Web-stranica

Ostali dobavljači: